2年SEC 「直角を探そう」

2020.10.12

2年SECの算数の授業で三角形と四角形について学んでいます。ペアで校内にある直角を探し,seesawでアップロードしどこで見つけたのか英語で発表しました。

The students learned about triangles and quadrilaterals. They also learned about angles, more exactly a special kind of angle called right angle. In pairs of two they walked around the school to find where these right angles were. They also took pictures of right angles and uploaded them to Seesaw. After that all the pairs presented about where they found the right angle and what object they measured.