京都の少人数制インターナショナルスクール
  • Let's Follow SIP!

SIPの無料保育動画 配信中!
SIPのオンライン保育動画でリフレッシュ! STAY HOME AND HAVE FUN!

8/24(月)プリスクール園児がイギリス(ロンドン大学セントジョージ大学病院コロナICU看護師)・フィリピン(小児科医)・サウジアラビア(看護師)の医療関係者とライブミーティング&ブルーエールライトアップ(8/24~9/4)

SIPの無料保育動画 配信中!

【未就園児クラス】双方向オンライン保育(無料)

最近の投稿

GETTING READY FOR SPORTS DAY 2022!

September is always considered as one of the busiest months in preschool! Why? It’s the preparation month for the upcoming Sports Day Celebration on the 1st of October! It may be one of the busiest times, but it’s also during this time children enjoy practicing their class performances and creating some of the important elements during Sports Day– banners, flags, and medals!

Here are some snippets of our friends from Ocean, Sun, and Cosmos Class designing their class banner!

The kids are very ecstatic! See you on October 1!

Let’s make…….!?

園庭に何かを作り始めた子どもたち!!これは一体なんでしょうか!?

子どもたちと先生たちで、スコップで土を集める人・集めた土を運ぶ人・水をくむ人など役割分担をし

みんなで丸い円を作り、その中に水を入れています!

水が流れないように自分たちで考えて、高い壁も作りました♪

そして!!!ついに出来上がったのは!!!!!!

温泉でした!!!!!

最後は、みんなで泥んこになった手を見せて

Say cheese!!!!!!!!!!